Darvas Trading Box

Discussions about the testing and simulation of mechanical trading systems using historical data and other methods. Trading Blox Customers should post Trading Blox specific questions in the Customer Support forum.
Post Reply
simjs
Contributor
Contributor
Posts: 1
Joined: Wed Jun 16, 2004 9:24 am

Darvas Trading Box

Post by simjs » Thu Aug 04, 2005 12:19 pm

Hi,

Did anyone simulate Nicolas Darvas trading box on Trading Blox ?

Regards.

TradingCoach
Roundtable Knight
Roundtable Knight
Posts: 176
Joined: Thu Apr 17, 2003 9:52 am
Location: Sacramento, CA
Contact:

Re: Darvas Trading Box

Post by TradingCoach » Mon Dec 12, 2005 4:44 pm

simjs wrote:Hi,

Did anyone simulate Nicolas Darvas trading box on Trading Blox ?

Regards.
No but I have the code for WLD 3.0
should be easy to convert....
Image

domfos
Contributor
Contributor
Posts: 2
Joined: Thu Jan 19, 2006 8:22 pm
Location: Auckland, New Zealand

Post by domfos » Mon Jan 23, 2006 6:32 pm

Does anyone have code to identify Darvas Boxes in AmiBroker using AFL?

Karakoram
Roundtable Knight
Roundtable Knight
Posts: 127
Joined: Wed Apr 16, 2003 11:01 pm
Location: Reno, NV
Contact:

Post by Karakoram » Fri May 12, 2006 5:05 pm

Amibroker did the Guppy version of Darvas--they wrote code for it in the June 2005 issue of S&C

Also see April 2005 for background.

Karakoram
Roundtable Knight
Roundtable Knight
Posts: 127
Joined: Wed Apr 16, 2003 11:01 pm
Location: Reno, NV
Contact:

Post by Karakoram » Thu May 18, 2006 3:27 pm

If anyone is interested in working with me, I am trying to code Darvas into TBB (so far, I am stuck).

I have it coded into Tradestation, and it works (but can't portfolio test of course).

PM me your e-mail address, and we can communicate direct.

Post Reply